contact: gotanasronull@nullgmail.com

Hogyan válasszunk vendéglátóipari kellékeket egy kereskedelmi konyha számára?

Hogyan válasszunk vendéglátóipari kellékeket egy kereskedelmi konyha számára? Amikor új konyhát állít fel az alapoktól kezdve, a vásárlás mennyisége, az árak összehasonlítása és a lényeges vásárlások teljesen elsöprő lehetnek. Honnan tudod, hogy mi a megfelelő vendéglátás az Ön igényeinek, és hogyan választja ki, melyik modell vagy márka kínálja a legjobbat? A minőség és az érték kiválasztásának választása nyilvánvalóan attól függ, hogy milyen termékkel keresel, de itt összeállított egy rövid útmutatót, amely segít kiválasztani a kereskedelmi konyha alapvető vendéglátóipari kellékeit. az egyik a különböző katalógusok és egyéb források rendelkezésre állnak, hogy segítsen a vendéglátó. Ezek a katalógusok hasznosak lehetnek, de gyakran motiválják, hogy minél több vendéglátási kínálatot értékesítsenek a tapasztalatlan szakács vagy menedzser számára. Tehát ahelyett, hogy teljes mértékben az eladó tanácsára támaszkodna, találkoznia kell a konyhában lévő összes kulcsfontosságú szereplővel, és előre meg kell terveznie, hogy melyik vendéglátási ellátás tényleg szükséges, és indokolja, hogy többet költ a költségvetésre. Fontos, hogy a konyha minden területén minőségi, hosszú távú vendéglátási ellátásokat válasszon, bár ez jelentős probléma lehet abban az esetben, ha a pénz az üzleti törekvések kezdetén rövid. Ha úgy dönt, hogy korlátozza a kulcsfontosságú vendéglátóipari termékekre, például edényekre és edényekre, ed..

Continue Reading

Hogyan takarítható meg a gránit munkalapok a szépség életében

Hogyan takarítható meg a gránit munkalapok a szépség életében A gránit a háztartások számlálóinak nagyon gyakori felületévé vált az egész országban. A gazdagok és a híresek számára fenntartott helyek sok helyen otthonosak voltak, mert rendelkezésre álltak és megfizethetőek voltak. Természetes kőből készült pultok a konyha nélkülözhetetlenek, függetlenül attól, hogy modernek-e, klasszikusak vagy modernek-e - ez a számláló tökéletesen elegendő szépséget és eleganciát kölcsönöz a konyhának. Fontos megérteni a megfelelő módszert tisztító gránit munkalapok annak érdekében, hogy megtartsák a funkció és a szépség őket élve hosszú távú.Mivel tiszta Granit CountertopsVannak különböző módszerek annak biztosítására, hogy a természetes kő számlálók tiszta, de ne veszítse el a szépségét. A lakástulajdonosok a napi és heti tisztítási rutin követése mellett a legtöbbet kihasználják. Mindkét módszer nagyon egyszerűen elvégezhető, és lehetővé teszi számodra, hogy hosszú ideig megőrizze a munkalapokat. A legfontosabb tényező, hogy emlékezzen, amikor saját gránitot, hogy azonnal tisztítsa ki a kiömléseket vagy foltokat. Ez egy nagyon porózus felület, amely azonnal felszívja a kiömlést, ami állandó kárt okoz a pulton. Azonnal felszívja a kiömlött anyagokat tiszta fehér ruhával, majd a napi és heti tisztítási tippeket követve sok évig megőrizheti természetes kőjét. Napi tisztítás A munkalapok napi takarítása nem igényel sok kemény munkát vagy k..

Continue Reading

Garbage Disposal System A megfelelő hulladékgazdálkodáshoz

Garbage Disposal System A megfelelő hulladékgazdálkodáshoz Valójában a napi hulladékgyűjtőbe dobott szilárd hulladékok csoportokba sorolhatók, ez a szegregáció. Ha csökkenteni, újrafelhasználni és újrahasznosítani szeretné, akkor jobb lenne azonosítani azokat a hulladékokat, amelyek még mindig felhasználhatók a valódi szemétből, amelyet el kell dobni. A gázneműek az összetéveszthető élelmiszer-hulladékok, ezek a felesleges élelmiszerek, összetevők stb. amelyek már nem használhatók emberi fogyasztásra. Ha van gyepünk és kertünk, akkor a komposztgyártás jó módja lehet ezeknek a hulladékoknak a felhasználására. Ez jó műtrágya lehet a kerti növényeknek. A hulladék a nem bomló hulladék. Ez lehet vagy éghető, mint a szövet, a papír és a fa, vagy nem éghető, mint a kerámia, a fémek és az üveg. A nem éghető anyagok átalakíthatók egy másik formába, és még mindig nagy hasznukra lehetnek az emberi fogyasztásra. A hulladékkezelés nagyon fontos annak biztosításában, hogy a hely és a környezet mentes minden olyan hulladéktól, amely egészségügyi kockázatot jelenthet. Ha tiszta és egészséges környezetet szeretne, akkor folyamatosan tisztítsa meg a területet, és helyezzen el néhány eszközt és felszerelést, például szemétszállítást, hogy segítsen abban, hogy a terület tiszta legyen és mentes legyen a káros baktériumoktól. Egy házunk, amely általában felhalmozódik büdös hulladékok a konyhánk. Általában a felesleges élelmiszer-összetevőkből, a rothadt ..

Continue Reading

Valami új dologért - Próbálja meg tisztítás nélkül vegyi anyagokat

Valami új dologért - Próbálja meg tisztítás nélkül vegyi anyagokat Az utóbbi években a család, a háziállatok és a környezet biztonsága érdekében biztonságos ökológiai tisztítószerek és háztartási tisztítószerek létrehozására és használatára irányultak. Először nehéz lehet a vegyi tisztítószerekről a szerves tisztítószerekre vagy a háztartási tisztítószerekre való áttérés, de hosszú távon hasznára válik. A vegyi tisztítószereknél nem számít, mennyire óvatos vagy, még mindig be fognak belépni a környezet. A kémiai WC-tál tisztítószerek közvetlenül a magán szeptikus tartályokba és a városi szennyvízcsatornákba kerülnek. A mosogató tisztítószerek és vegyszerek, amelyek a mosogató- és zuhanycsatorna kiürítését tervezik, még mindig bejutnak a szeptikus és szennyvízcsatornába. A vegyi tisztítószereket közvetlenül vagy közvetve a levegőbe permetezzük, családjaink és háziállataink belélegzik, és olyan felületekre permetezzük, amelyeket eszünk vagy inni. A vegyi anyagokat a szemétbe dobják, végül a tartályokba vagy a hulladéklerakókba szivároznak, hogy a földbe szivárogjanak és esetleg szennyezzék a vízellátást. Ahelyett, hogy családjainkat vagy háziállatokat megbetegítenénk az összes vegyi anyagból, miért nem próbáljuk meg minden nap háztartási felszereléssel tisztítást végezni. A normál háztartási cikkekből készült tisztítószerek pénzt takaríthatnak meg, és segíthetnek megvédeni az otthonában megtisztított felületeket. Ann...

Continue Reading

Tisztító tippek bőr bútorokhoz

Tisztító tippek bőr bútorokhoz Sok ember szereti a bőrbútorokat számos jó okból, beleértve a megjelenést, és hogy mennyi ideig fog tartani. De annak érdekében, hogy jó állapotban tartsa, gondoskodnia kell róla. Az egyik dolog, amit meg kell tenni, hogy rendszeresen tisztítsa meg a kanapét, és győződjön meg róla, hogy tiszta marad. Nem mindig olyan egyszerű a bőrbútorok tisztítása, de a tippjeinkkel sokkal könnyebbé tehető. Először bizonyos típusú foltokat általánosságban kezelhetünk, mások azonban fókuszált kezelést igényelnek. Tehát végigmegyünk ezeken a területeken, és megnézzük, hogyan kell a takarítást elvégezni. Azt is meg kell próbálnia, hogy rendszeresen tisztítsa meg a bőrbútorokat, hogy tiszta legyen, de gondoskodjon arról, hogy időről időre ütemezze. Ezt egyszerűen egy egyszerű ecettel és víz keverékkel lehet megtenni, ami csak a megfelelő mennyiségű folyadék megtalálása, ami a legjobban illik a bútorainkhoz. Használja a folyadékot a kanapé tisztításához körkörös mozgatással óvatosan, de határozottan . Hagyja, hogy tíz percig üljön, majd törölje le egy nedves ruhával annak érdekében, hogy tiszta legyen, ahogy szeretné. Ha találkozol tintafoltokkal, akkor gyorsan megoldani szeretnéd a problémát, mert nagyon állandóvá válhatnak ha hagyja áztatni a bőrre. Próbáljon alkoholt használni a tintafoltok megfelelő tisztításához. A foltok nagy problémát jelentenek, és néhány talkumporral is gondoskodhatnak. Tegye azt a területre, amelyet gondoskod...

Continue Reading